Турійська селищна рада територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

04 Грудня, 2018 р., 16:32
3 грудня 2018 року комунальною установою «Інклюзивно-ресурсний центр» Турійської селищної ради Волинської області проведено  круглий стіл з елементами тренінгу для батьків дітей з інвалідністю “Системна підтримка дітей з особливими освітніми потребами в інклюзивно-ресурсному центрі”.  Написавши свої очікування та ознайомившись з програмою, учасники заходу переглянули фільм “Дитячі прохання до батьків”, який озвучила та прокоментувала практичний психолог.
29 Листопада, 2018 р., 08:22
Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Турійської селищної ради Волинської області функціонує з 18 вересня 2018 року. Юридична адреса ІРЦ: смт Турійськ, вул. Уршулі Сяркевич, будинок 5 (приміщення Будинку дитячої творчості).
12 Листопада, 2018 р., 13:01
8 листопада 2018 року в Районному будинку культури відбувся захід з нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. До присутніх звернувся голова Турійської об’єднаної територіальної громади Олексій Безсмертний,  який привітав працівників культури громади з професійним святом та нагородив почесними грамотами аматорів та майстрів народного мистецтва.
02 Листопада, 2018 р., 10:55
Шановні працівники соціальної сфери! Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем працівника соціальної сфери! Ваша праця сповнена гуманізму, милосердя, тепла. Усі Ви не байдужі до людських проблем, завжди відкриті для спілкування з тими, хто потребує Вашої допомоги.
28 Вересня, 2018 р., 16:50
За рахунок коштів наданих Турійській селищній раді при створенні об’єднаної територіальної громади на формування інфраструктури розпочато капітальний ремонт школи ім. Ганни Жежко в смт Турійськ. А саме проводяться роботи з перекриття даху.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних