Турійська селищна рада територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

23 Грудня, 2019 р., 13:43
В середу, 18 грудня, напередодні Дня Святого Миколая, у приміщенні Будинку культури, зібралося чимало дітей з особливими потребами і їх батьків на свято Миколая. Педагогічні працівники Будинку дитячої творчості підготували для них виставу «Лист до Святого Миколая». Казкові герої Зайчик, Ведмедик, Ручка, Пляма-Мазюка, Фарба, Фея гралися в ігри, розгадували з дітками загадки. Дитячий гурт «Веселка» підготував  новорічні пісні.
23 Грудня, 2019 р., 13:02
Вервечка зимових свят розпочинається із улюбленого Дня святого Миколая. Із завмиранням серця його особливо чекають діти.
18 Грудня, 2019 р., 16:05
Протягом останнього часу сільський голова Ярослав Іванович Кашуба наполегливо відстоював позицію створення Соловичівської об’єднаної територіальної громади, адже вбачав хороші перспективи у подальшому розвитку громади. Але через низку різних нюансів втілити цю мрію у життя не вдалось. Тож, зваживши всі «за» і «проти», Соловичівська сільська рада вирішила приєднатися до Турійської об’єднаної територіальної громади. 22 грудня відбудуться додаткові вибори, на яких мешканці трьох сіл – Соловичі, Обенижі, Кустичі – оберуть депутатів, які представлятимуть їхні інтереси у громаді.
04 Грудня, 2019 р., 19:39
03 грудня 2019 року, відповідно до плану роботи комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Турійської селищної ради Волинської області, проведено семінар з елементами тренінгу для батьків дітей з інвалідністю «Педагогіка партнерства: шлях до щасливого дитинства». Метою проведення зазначеного заходу є надання психолого-педагогічної та методичної допомоги батькам дітей з особливими освітніми потребами у формуванні позитивної мотивації щодо розвитку таких дітей.
22 Листопада, 2019 р., 16:09
19 листопада 2019 року, відповідно до плану роботи, на базі комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Турійської селищної ради Волинської області (ІРЦ) відбувся семінар-практикум з елементами тренінгу  для практичних психологів закладів загальної середньої освіти «Організація психологічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами в умовах інклюзивного навчання».
22 Листопада, 2019 р., 16:08
20 листопада 2019 року у Турійській селищній раді було проведено семінар - треніг  «Проектний менеджмент» для посадових осіб місцевого самоврядування та представників Турійської селищної ради об'єднаної територіальної громади, який організований Волинським центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних