Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

У День Гідності і Свободи вшанували пам’ять земляків, які віддали за країну життя

Дата: 21.11.2023 12:01
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

Україна відзначає День Гідності та Свободи під гаслом «Заряджені Гідністю і жагою Свободи».

Сьогодні 10 річниця Революції Гідності – протесту українців проти рішення влади, яке загрожувало Україні втратою незалежності та перекреслювало її європейське майбутнє.

Десять років тому Україна піднялася, щоб остаточно звільнитися від впливу кривавого сусіда. Ми обрали шлях країн, які живуть демократичними цінностями і для яких гідність і свобода — слова, що мають величезне значення.

На жаль, боротьба не безкровна, за ці ідеали віддали життя українці, у серцях яких вогник любові до своєї країни був сильнішим навіть за страх смерті. І сьогодні боротьба триває, у стрій Небесного легіону щодня стають ті, хто міг би творити нову історію сучасної країни вільних і гідних людей.

Фото без опису

У цей знаковий день громадськість Турійщини хвилиною мовчання вшанувала світлу пам’ять тих, хто віддав життя за волю і незалежність України. В знак шани лягли квіти до дошки пам’яті наших захисників, які загинули у російсько-українській війні, а також до пам’ятних знаків Героям Небесної сотні і борцям за волю та незалежність України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора