Турійська селищна рада територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

25 Липня, 2024 р., 16:12
В черговий раз  закликаємо громадян та суб‘єктів господарської діяльності дотримуватися пожежної безпеки під час збирання урожаю. Основними причинами виникнення пожеж під час жнив є необережне поводження з вогнем, порушення правил експлуатації машин та агрегатів, випалювання стерні. Гасіння пожежі у полі вимагає значних матеріальних засобів і людських ресурсів. А тому у цю гарячу пору року для працівників сільського господарства збирання врожаю ранніх зернових культур, коли в господарствах триває підготовка техніки, одним з найважливіших питань в цьому напрямку є приведення техніки в задовільний технічний та протипожежний стан, забезпечення її первинними засобами пожежегасіння. Збиральна техніка повинна мати налагоджені системи живлення, змащування, охолодження, запалювання, а також бути обладнаною справними іскрогасниками.
24 Липня, 2024 р., 15:15
30 липня у світі відзначається Всесвітній день протидії торгівлі людьми, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 2013 році для підвищення поінформованості громадськості про цю проблему і привернення уваги до тяжкого становища мільйонів людей, які потерпіли від цього злочину, а також заохочення людей активно допомагати і протидіяти цьому злочину.
24 Липня, 2024 р., 09:32
Українські військові та члени їх сімей мають право скористатись пільгами на житлово комунальні послуги. Хто має таке право, які пільги передбачені та які документи для цього потрібні у матеріалі юристів системи безоплатної правничої допомоги (БПД).
24 Липня, 2024 р., 09:19
   Ковельське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області звертає вашу увагу на те, що в умовах воєнного стану, внаслідок пошкодження електромережі  України, відбуваються  систематичні відключення електроенергії у всіх регіонах України, в т.ч. і в нашому регіоні, що в свою чергу може негативно впливати на виробництво та обіг харчових продуктів. При відсутності електроенергії не працюють холодильники, морозильні та охолоджуючі торговельні камери, харчова продукція може зіпсуватися та стати небезпечною  для споживання.
22 Липня, 2024 р., 16:52
19 липня 2024 року в селі Біла Криниця Рівненської області відбулася гарна подія для двох громад. Турійська громада Волинської області офіційно розпочала співпрацю з Білокриницькою громадою Рівненської області.
22 Липня, 2024 р., 15:14
22 липня 2022 року Олександр Олесюк був мобілізований до лав Збройних сил України, увійшов до 47 окремого штурмового батальйону «Маґура». А рівно через рік Турійщину сколихнула звістка про можливу загибель Олександра під час виконання бойового завдання поблизу села Роботине. Надія все ж жевріла, що він живий, та – на жаль…
16 Липня, 2024 р., 15:58
Державне агентство розвитку туризму України спільно з UHRA - Ukrainian Hotel & Resort Association, Асоціацією в'їзних туроператорів України -Association of Incoming Tour Operators of Ukraine, Всеукраїнська асоціація гідів та Українська ресторанна асоціація ініціювали  загальнонаціональне опитування щодо наслідків впливу війни на туристичну галузь України.
16 Липня, 2024 р., 15:34
Турійська громада висловлює слова щирої вдячності нашому другу Юліану Кельтерборну (місто Бад-Ненндорф, Німеччина) за надання гуманітарної допомоги у вигляді 4-х LCD-телевізорів, 65-х LCD-моніторів,  4-х шкільних дошок та шкільних портфелів і шоломів велосипедиста для закладів освіти нашої громади. Завдяки небайдужості та активному сприянні директора благодійного фонду "Моя допомога Україні" Петра Сухацького наші школярі отримають ці подарунки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних