Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Турійська громада у жалобі: відійшов у засвіти патріот, воїн, активний громадсько-політичний діяч Василь Мазурик

Дата: 21.11.2023 16:09
Кількість переглядів: 181

Фото без описуТурійська громада у жалобі – пішла у засвіти непересічна особистість, людина, яка вагому частину свого життя віддала служінню людям та Україні, – Василь Васильович Мазурик.

Він був патріотом своєї країни, одним з фундаторів відновлення урочища Вовчак, директором історико-культурного комплексу «Вовчак. Волинська Січ», воїном і нашим захисником у російсько-української війні, активним учасником Революції гідності.

Василь Васильович завжди займав активну життєву позицію, перебував на вістрі громадсько-політичного життя, був головою Турійської РДА, очільником Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, неодноразово обирався депутатом районної ради та Турійської селищної ради.

На початку повномасштабного вторгнення росії Василь Мазурик став до лав ЗСУ у складі 14-ї бригади. Брав участь у бойових діях на східному фронті.

Турійська громада глибоко сумує і висловлює щире співчуття усім, кому був близький і дорогий серцю Василь Васильович. Нехай світла пам’ять про нього ніколи не згасне, його добрі справи живуть та примножуються.

У зв’язку з сумною подією у Турійській громаді оголошено триденну жалобу.

Вічна шана і світла пам’ять Василю Васильовичу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора