Турійська селищна рада територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

16 Квітня, 2020 р., 12:01
Напередодні Великодня триста малозабезпечених сімей та одиноко проживаючих людей Турійської об’єднаної територіальної громади отримали продуктові подарунки. Таку гарну справу зініціювали благодійний фонд «Європейський вектор» та сім‘я Ганни і Романа Микитюків. Зі свого боку Турійська селищна рада з радістю долучилася до реалізації благородної справи, подбавши про доставку подарункових пакунків. У Турійську цим зайнявся селищний голова Олексій Безсмертний, а по селах місію поштарів виконали старости та депутати.
11 Квітня, 2020 р., 20:38
10 квітня Турійській громаді благодійний фонд «Європейський вектор» та агропромислова група «Пан Курчак» передали 10 захисних костюмів та 600 медичних масок. Як зауважив голова Турійської ОТГ Олексій Безсмертний, така допомога нині, коли поширення небезпечного коронавірусу збільшується, неабияк потрібна громаді.  Комплекти індивідуальних засобів захисту Турійська селищна рада передала Центру первинної медико-санітарної допомоги, у якому створено дві мобільні групи, що виїжджають до пацієнтів із підозрою на захворювання коронавірусом Covid-19. Ще по декілька наборів захисних костюмів та комплекти медичних масок передали турійським поліцейським, а також МНСникам, які проводять дезінфекцію приміщень. 
26 Березня, 2020 р., 12:25
Багато хто вже не пам’ятає такої посушливої весни і маловоддя, однак разом з цим виникає велике бажання у так званих «господарів» випалювати сухі минулорічні трави для того, щоб минулорічна суха трава не заважала рости молодій траві, краще було косити її на сіно. І якщо випалювання минулорічних трав в деякій мірі завдає шкоди рослинному світу, як стверджують науковці, знижується родючість ґрунтів, порушується їх структура, гинуть мікроорганізми на поверхні грунту. Шкода для людського організму і диких тварин очевидна. Адже з димом у повітря вивільняються діоксини – одні з отруйних для людей речовини, що сприяє збільшенню кількості запальних захворювань органів дихання й очей, алергічних реакцій та захворювань серцево-судинної системи. Але найбільше випалювання минулорічних трав шкодить диким тваринам, тому що палять в переважній більшості, як показує практика, суху траву по болотах, берегах і заплавах річок, в понижених місцях вкритих чагарниками, де ніхто нічого не косить і не сіє, а у вогні гине все живе, в тому числі тварини, які намагались вивести потомство.
25 Березня, 2020 р., 15:07
Прийом платників здійснюється у разі крайньої необхідності, за умови попереднього запису (за телефоном, через сайт), виключно для надання невідкладних послуг, зокрема:
06 Березня, 2020 р., 10:02
Доходи від успадкованого торік майна у річних податкових деклараціях за 2019 рік вже вказали 200 волинян. Вартість такої спадщини перевищує 16 мільйонів гривень, - інформує управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДПС у Волинській області.
06 Березня, 2020 р., 09:21
До загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку не включається сума страхової виплати за договорами страхування життя у разі смерті застрахованої особи, якщо така виплата отримується членами сім’ї застрахованої особи першого ступеня споріднення, або особою, яка є особою з інвалідністю I групи або дитиною з інвалідністю, або має статус дитини-сироти або дитини, позбавленої батьківського піклування.
04 Березня, 2020 р., 14:59
29 лютого Турійська об’єднана територіальна громада на своїй землі приймала шанованих гостей з сусідньої Республіки Польщі та самоврядців з волинських громад. Цей візит, який носив навчальний характер, – знаковий, адже завершився підписанням тристоронньої угоди про партнерство та співробітництво між Турійською селищною радою, гміною Садове, Свєнтокшинцького воєводства та Волинським регіональним відділенням Асоціації міст України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних