Турійська селищна рада територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

04 Травня, 2020 р., 14:47
За даними проведених обстежень у Володимир-Волинському, Луцькому та Рожищенському районах виявлено масове пробудження, вихід з місць зимівлі та шкодочинність оленки волохатої, або бронзівки волохатої (Epicometes hirta Poda.) і заселення посівів озимого ріпаку ріпаковим квіткоїдом. 
30 Квітня, 2020 р., 14:55
На території нашої області, а саме в Рожищенському районі  в  минулому році було виявлено регульований шкідливий організм - американський білий метелик (АБМ). Цей карантинний шкідник на території  Волині  виявлено вперше.
30 Квітня, 2020 р., 14:51
Утримання дитини до досягнення нею повноліття, є обов’язком батьків. Незважаючи на те, що в Україні введено карантин через поширення пандемії коронавірусної хвороби COVID-19, обов’язок батьків щодо утримання їх дітей не припиняється. Але, як стягувати та сплачувати аліменти в умовах карантину? Чи є карантин  підставою для звільнення від обов’язку сплачувати аліменти? Чи можна через карантин збільшити або зменшити розмір аліментів?
30 Квітня, 2020 р., 14:40
Перебуваючи в умовах карантину, Турійський районний відділ ДРАЦС західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів)  хоче ще раз нагадати про вашу можливість записатися на прийом у відділ ДРАЦС онлайн, тобто за допомогою вебпорталу «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану».
29 Квітня, 2020 р., 10:35
На території Турійської громади значного поширення набув небезпечний бур’ян - борщівник Сосновського. Якщо не вжити невідкладних заходів, то цей бур’ян перетвориться на стихійне лихо.        
24 Квітня, 2020 р., 14:06
За тиждень після Великодня починаються поминальні дні. За християнською традицією, яка роками панує в українських сім’ях, рідні і близькі з'їжджаються зі всіх куточків до місць, де поховані батьки, діди та прадіди, аби пом’янути їх у спільній молитві. Однак карантин вніс свої корективи й сюди.
23 Квітня, 2020 р., 13:42
З настанням періоду цвітіння медоносних культур, постає питання охорони і захисту бджіл від отруєнь, внаслідок масового застосування засобів захисту рослин на  полях. За недотриманням  правил застосування пестицидів, дуже часто допускаються масові отруєння бджолиних родин та інших корисних комах, які є запилювачами цих культур.         
17 Квітня, 2020 р., 11:31
Отримані інформаційні та методичні матеріали від "U-Lead з Європою", для поширення серед жителів Турійської об'єднаної територіальної громади, роздані працівникам селищної ради, в.о.старостам старостинських округів громади та розміщені в місцях, які відкриті для відвідування громадян.                                     Дякуємо за інституційну підтримку!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних