Турійська селищна рада територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

05 Червня, 2024 р., 11:44
5 червня 2022 року в боях з московськими окупантами загинув наш земляк з села Мокрець Ігор Кузьмюк. Життя воїна обірвалося на Бахмутському напрямку внаслідок артилерійського обстрілу під час виконання бойового завдання в оперативно-тактичному угрупуванні "Північ".
05 Червня, 2024 р., 09:34
Найкорисніший відпочинок влітку – це відпочинок на воді. Проте, відпочиваючи, завжди треба пам’ятати про безпеку.
03 Червня, 2024 р., 11:15
З нагоди Дня захисту дітей у Турійську відбулися заходи для найменшеньких турійчан, адже навіть у цей важкий час діти мають бути щасливим, на їхніх обличчях повинні з’являтися усмішки, а життя - наповнюватися яскравими і позитивними моментами.
03 Червня, 2024 р., 11:07
Під головуванням Турійського селищного голови відбулася чергова п’ятдесят четверта сесія селищної ради. У порядок денний було включено 131 питання, яке попередньо розглядалися на профільних комісіях.
31 Травня, 2024 р., 10:13
Сьогодні, 31 травня, у всіх навчальних закладах Турійської селищної територіальної громади – свято Останнього дзвоника. Це свято викликає змішані почуття – радість і смуток одночасно. Але це завжди символ нових можливостей і початку майбутніх пригод.
24 Травня, 2024 р., 10:39
Сьогодні, 24 травня, минає скорботний рік, як у боях за Україну з російським окупантом на Бахмутському напрямку загинув мужній воїн, наш земляк з села Чорніїв Тарас Троць.
23 Травня, 2024 р., 10:50
Сьогодні, 23 травня, минає другий скорботний рік, як у російсько-українській війні на Луганщині загинув наш земляк із селища Турійськ Валерій Миколайович ЛУК’ЯНЧУК.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних