Турійська селищна рада територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

09 Серпня, 2024 р., 15:25
Запрошуємо Вас взяти участь у анкетуванні, яке проводить громадська організація «Волинський Інститут Права» в рамках проєкту "Підтримка розвитку самоорганізації та безпосереднього народовладдя у територіальних громадах Волині" у співпраці з Турійською селищною радою.
09 Серпня, 2024 р., 15:22
9 серпня відбулася робоча зустріч працівників структурних підрозділів Турійської селищної ради з експертами Волинського регіонального офісу U-LEAD з Європою Анатолієм Матвіюком та Анатолієм Пархомюком. Вона стала своєрідним підведенням підсумку другої фази співпраці, завданням якої було посилити спроможність органів місцевого самоврядування.
09 Серпня, 2024 р., 09:18
Мешканці села Новий Двір вирішили зібрати яблука у громадському садку, а виручені кошти задонатити односельчанину Олександру Новосаду, який веде збір на тепловізор та акумулятори для рацій. Чоловік боронить Україну у складі 66 бригади мотопіхоти.
06 Серпня, 2024 р., 11:58
Згідно рішення Волинської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у регіоні проходить “наздоганяюча” кампанія з профілактики дифтерії, кашлюка та правця.
06 Серпня, 2024 р., 11:35
З метою своєчасної та якісної підготовки до опалювального сезону Кабінет Міністрів України розробив і впроваджує пакет рішень та фінансових програм, що допоможуть стимулювати розвиток розподіленої генерації з метою забезпечення власної енергонезалежності українців, локальних потреб в генерації і в цілому енергетичної безпеки України.
06 Серпня, 2024 р., 11:27
Через повномасштабне вторгнення росії понад 8 млн українців вимушено стали внутрішньо переміщеними особами – залишили свої домівки та тимчасово переїхали жити у більш безпечні регіони країни. Незалежно від місця проживання і реєстрації, кожен може отримати медичну допомогу в однаково повному обсязі, незалежно від місця реєстрації чи місця проживання. Це право реалізується через Програму медичних гарантій, яка зокрема, покриває потреби внутрішньо переміщених осіб.
05 Серпня, 2024 р., 10:03
Сьогодні, 5 серпня, минає десять скорботних років, як у боротьбі за Україну загинув наш земляк з села Мочалки Володимир Поліщук.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних