Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

На черговій сесії депутати розглянули понад 60 питань порядку денного

Дата: 09.11.2023 15:30
Кількість переглядів: 217

8 листопада відбулася чергова сорок восьма сесія Турійської селищної ради восьмого скликання. На розгляд депутатів було винесено 65 питань, які попередньо вивчалися на профільних комісіях.

Фото без опису

Фото без описуЛевова частка питань традиційно стосувалася земельної сфери. По кожному з 48 питань  детально інформував головний спеціаліст відділу земельних відносин, екології та агропромислового комплексу Артем Тимошук.

 П’ять питань були підготовлені відділом містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та комунальної власності.

Декілька питань порядку денного стосувалися затвердження програм: програми фінансової підтримки КНП «Турійський центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2024–2027 роки, а також цільової програми розвитку фізичної культури і спорту на 2024–2026 роки. Крім того, були внесені зміни у програму фінансової підтримки КП «Турійська лікарня планового лікування», прийнятої на цей рік.

Про виконання бюджету селищної ради за дев’ять місяців інформувала начальник відділу фінансів Турійської селищної ради Наталія Кузьміч.

Дотичним до цього стало питання про внесення змін до бюджету громади, прийнятого на 2023 рік.

Без зауважень були затвердженні розпорядження селищного голови, видані у міжсесійний період. А також затверджений перелік об’єктів комунального майна Турійської селищної ради територіальної громади.

Ще одним питанням порядку денного стало внесення змін у раніше прийняте рішення, що стосувалося перенесення терміну початку розроблення проєкту стратегії розвитку Турійської селищної територіальної громади на період до 2027 року.

Одноголосно депутати дали добро на безоплатну передачу генератора з балансу територіального центру на баланс відділу освіти, молоді та спорту Турійської селищної ради.

Фото без описуНа черговій сесії депутати вирішили надіслати звернення до Президента України, Голови Верховної Ради, Міністра аграрної політики та продовольства, голови комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики щодо обігу земель сільськогосподарського призначення.

Після обговорень по кожному питанню порядку денного депутати прийняли відповідні рішення.

Сектор комунікацій та зв’язків з громадськістю Турійської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора