Турійська селищна рада територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У спортивних змагах "Разом до Перемоги!" турійчани неодноразово піднімались на п’єдестал пошани

Дата: 12.07.2023 09:54
Кількість переглядів: 444

Фото без опису

Команда Турійщини стала однією з 11 команд-учасниць обласних спортивних змагань «Разом до Перемоги!», які проходили серед сільських і селищних територіальних громад і привезла додому низку нагород з п’яти видів спорту: армспорт, гирьовий спорт, дартс, шахи, шашки.

Спортивне дійство, до якого долучилося майже 150 учасників, відбулися у селі Боратин Луцького району. Організаторами виступила Волинська територіальна організація ВФСТ «Колос» за сприяння Департаменту культури, молоді та спорту Волинської ОДА та  Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Приємно, що колосовці Турійщини, як і в попередні роки, не підвели – повернулися додому з нагородами за зайняті призові місця у п’яти видах спорту. Найуспішніше серед наших учасників виступила Лариса Вальчук, яка перемогла у змаганнях з шашок серед жінок. У гирьовому спорті маємо два призери – у ваговій категорії понад 78 кг «срібло» виборов Назар Книш, а у ваговій категорії до 78 кг третє місце зайняв Віктор Смичук. У командному заліку наші спиловики були другими після представників Колодяжненської територіальної громади. Ще одну срібну медаль в загальнокомандну скарбничку приніс очільник колосовців Турійщини Олександр Лемещук, який виявився одним з найуправніших серед метальників (дартс). Вже традиційно у боротьбі на руках (армспорт) призером став наш ветеран Анатолій Горніч – третє місце. На третю сходинку п’єдесталу пошани серед шахістів піднявся наш Анатолій Тимощук.

Усі переможці та призери нагороджені кубками, дипломами, грамотами та медалями «Волинської територіальної організації ВФСТ «Колос».  

Вітаємо наших спортсменів і дякуємо захисникам України, за можливість участі в таких заходах.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних