Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Двадцятирічний Максим Воробей віддав життя за Україну

Дата: 28.01.2023 09:08
Кількість переглядів: 114

Фото без описуЩе одна пелюстка молодого життя покладена на вівтар жертовності України. Максим Воробей – двадцятирічний юнак, який обрав своєю професією захист країни. Два роки у Збройних Силах. А в двадцять вже проходив пекельні бої у найгарячіших місцях фронту.

Звістка про загибель нашого земляка під час визволення Харківщини чорним птахом прилетіла на початку вересня. Довгі місяці чекання… І лише 27 січня рідні, друзі, односельчани, однокласники та побратими змогли по-християнськи провести в останню земну дорогу загиблого Захисника, віддати данину шани і з військовими почестями, на які заслуговує справжній син України, віддати землі його прах.

У Свято-Успенському храмі села Мокрець піднеслася спільна молитва за спочинок душі загиблого воїна Максима. На плечах військових рідними вулицями пронесли Героя до місця його земного спочинку. Слова співчуття рідним, односельчанам висловив очільник громади і запевнив, що світла пам’ять про Максима не зітреться з нашої історії. На честь загиблого сина України прозвучав військовий салют, а тіло віддали землі під звуки Державного Гімну.

Вічна пам’ять та слава Герою!

Сектор розвитку, комунікацій, зв’язків з громадськістю та проєктної діяльності Турійської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора