Турійська селищна рада територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Актуальні вакансії на ринку праці Турійщини станом на 03.01.2022 року

Дата: 04.01.2023 10:28
Кількість переглядів: 182

 

Швачка. Завдання та обов’язки: Пошиття чоловічих сорочок та жіночих блуз. Передбачається вхідне оцінювання кандидата: співбесіда, тестування, проходження випробувальних завдань на професійну майстерність. Також протягом перших трьох місяців роботи передбачається випробувальний термін. Заробітна плата 10000.00 грн.

Монтувальник шин. Завдання та обов’язки: здійснення монтування, склеювання, балансування шин автомобілів. Заробітна плата 6800,00 грн.

Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Завдання та обов’язки: здійснення діагностування та ремонту автомобілів. Заробітна плата 6800,00 грн.

Спеціаліст державної служби (міс цевого самоврядування). головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, здійснює державний санітарно-епідеміологічний нагляд та контроль за дотриманням вимог санітарного законодавства, вивчає зведені аналізи результатів перевірок, санітарно-епідемологічних обстежень, лабораторних та інструментальних досліджень, вимірів, розслідувань спалахів гострих кишкових захворювань, харчових отруєнь, робить кваліфіковані висновки. Заробітна плата 8500.00 грн.

Касир торгівельного залу. Робота за касою, підготовка товару до продажу, викладка товару згідно зі стандартами компанії, обслуговування і консультація покупців, графік роботи 22 неповний робочий день по 6 годин. Заробітна плата 7000.00 грн. 

За детальною інформацією звертатись до Турійської районної філії Волинського ОЦЗ: смт Турійськ, вул. Луцька, 22, та за тел. 0336321670, 0336321099. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних