Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

На сесії Турійської селищної ради депутати розглянули низку важливих питань

Дата: 24.12.2022 09:45
Кількість переглядів: 135

Фото без опису23 грудня відбулася 35 сесія Турійської селищної ради восьмого скликання. У порядок денний було включено 21 питання, 15 з яких стосувалися земельної сфери. Кожне з винесених на розгляд депутатів питання вивчалося на профільних комісіях.

Традиційно обранці громади насамперед приступили до розгляду змін, які вносилися у бюджет громади на нинішній рік. А на продовження розглянули питання «Про бюджет територіальної громади на 2023 рік».

На засіданні сесії депутати одноголосно затвердили план діяльності Турійської селищної ради з підготовки проєктів регуляторних актів. Також без заперечень затвердили соціальну Програму підтримки КП «Турійська центральна районна аптека № 10» і внесли зміни до Програми патріотичного виховання молоді, підготовки та проведення приписки і призову юнаків на строкову військову службу, матеріально-технічного забезпечення військових формувань області, здійснення заходів щодо територіальної оборони, мобілізаційної підготовки та мобілізації на території Турійської селищної громади на 2021­–2025 роки.

Ще одним питанням порядку денного було «Про оголошення простою в закладах загальної середньої освіти».

У «Різному» депутати серед іншого розглянули питання щодо розчистки від снігу та ремонту доріг громади.

По кожному питанню порядку денного були прийняті відповідні рішення.

Сектор розвитку, комунікацій, зв’язків з громадськістю та проєктної діяльності Турійської селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора