Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Растівчани активно підтримують своїх воїнів-земляків

Дата: 31.10.2022 15:46
Кількість переглядів: 157

Фото без опису

Перемога залежить від кожного з нас. Наші захисники і захисниці виборюють її зі зброєю у руках. А у тилу небайдужі люди волонтерять, долучаються до зборів коштів на потреби ЗСУ. Не стоять осторонь растівчани. Одне з невеличких сіл у нашій Турійській громаді як завжди активне і не байдуже. А чи може бути по-іншому, якщо лише з їхнього маленького села на захист країни стало понад два десятки чоловіків.

У неділю в місцевому клубі пройшли сходи селян, на яких обговорили низку важливих питань. В той же день відбувся благодійний концерт.

З піснею до растівчан завітали працівники Турійського міського будинку культури. Адже кожен до благодійності долучається по-своєму, а гурт «Сузір’я» у цей складний час гуртує людей українськими піснями про любов до України, незламність нашого народу і віру в швидку перемогу над московським окупантом.

Зі словами подяки за небайдужість та постійну допомогу воїнам-землякам звернулися до сельчан Турійський селищний голова Олексій Безсмертний та староста Світлана Віндюк. Растівчани постійно волонтерять, лише напередодні вони за декілька годин зібрали 6 тисяч гривень, аби придбати колеса для авто своїм землякам на передову. Долучилося до цієї необхідної справи і агропідприємство «Волинь-агро». А під час концерту було зібрано 8 тисяч гривень.

Сьогодні важко усім, але найважче нашим воїнам. Тому ми повинні єднатися і докладати максимум зусиль для спільної перемоги.

Все буде Україна і слава нашим Героям!

Сектор розвитку, комунікацій, зв’язків з громадськістю та проєктної діяльності Турійської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора