Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Актуальні вакансії на ринку праці Турійщини станом на 24.10.2022 року:

Дата: 24.10.2022 16:16
Кількість переглядів: 243

Швачка. Завдання та обов’язки: пошиття чоловічих сорочок та жіночих блуз. Передбачається вхідне оцінювання кандидата: співбесіда, тестування, проходження випробувальних завдань на професійну майстерність. Також протягом перших трьох місяців роботи передбачається випробувальний термін. Заробітна плата 10000 грн.

Тракторист. Завдання та обов’язки: керування тракторами марки John Deere, CLAAS, можливо МТЗ. Заробітна плата 10000 грн.

Слюсар з експлуатації та ремонту підземних газопроводів. Завдання та обов’язки: виконання ремонтних робіт та експлуатації на газопроводах. Заробітна плата від 9000 грн.

Рамник. Завдання та обов’язки: розпилює колоди, брус та заготовки з круглих лісоматеріалів різних порід на пиломатеріали загального призначення на самостійно налагоджених лісопильних рамах. Бере участь у заміні поставу пил. Виконує поздовжнє розпилювання кряжів різних порід на бруси та ванчоси для виробництва струганого шпону за схемами розкрою на стрічкопиляльних верстатах та лісорамах. Заробітна плата від 19000 грн.

Фахівець. Завдання та обов’язки: прийом вхідних викликів, консультативна підтримка клієнтів; надання всієї необхідної інформації клієнту по тарифам та послугам компанії, вміння чітко та професійно спілкуватися, знання ПК. Заробітна плата 7800 грн.

Начальник відділу транспорту. Завдання та обов’язки: забезпечує виконання договірних зобов'язань підприємства щодо надання транспортних послуг споживачам. Організовує роботу транспортних засобів підприємства з їх раціональним і ефективним використанням, з дотриманням вимог правил технічної експлуатації колісних транспортних засобів та безпеки дорожнього руху. Заробітна плата 27000 грн.

Начальник (завідувач) виробничої лабораторії. Завдання та обов’язки: організація роботи лабораторії; контроль роботи лаборантів хімічного аналізу; знання методик визначення білків, жирів, фізико-хімічних властивостей; знання нормативних документів (ГОСТи, стандарти, технічні умови). Заробітна плата 25000 грн.

Монтувальник шин. Завдання та обов’язки: здійснення монтування, склеювання, балансування шин автомобілів. Заробітна плата 6800 грн.

Водій автотранспортних засобів. Завдання та обов’язки: перевезення вантажів за кордоном та по Україні. Керування автомобілем марки Volvo (Euro 5). Наявність посвідчення водія категорії С, Е. Наявність іноземного паспорта, «чіпа», досвід здійснення поїздок за кордон. Заробітна плата висока, за результатами співбесіди з роботодавцем.

Тракторист. Завдання та обов’язки: керування трактором МТЗ-80. Виконання дорожніх робіт. Заробітна плата 9000.00 грн.

Машиніст екскаватора. Робота на екскаваторі ЕО 2621, будівництво доріг. Наявність посвідчення. Заробітна плата 9000 грн.

Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Завдання та обов’язки: здійснення діагностування та ремонту автомобілів. Заробітна плата 6800 грн.

За докладнішою інформацією звертатись до Турійської районної філії Волинського ОЦЗ: смт Турійськ, вул. Луцька, 22, та за тел.: 0336321670, 0336321099.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора