Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ, ЗАХИСНИКИ І ЗАХИСНИЦІ УКРАЇНИ! ШАНОВНА ТУРІЙСЬКА ГРОМАДО!

Дата: 08.05.2022 08:08
Кількість переглядів: 828

Фото без опису

З року в рік у ці травневі дні ми згадували і віддавали шану нашим землякам, які в роки Другої світової війни перемогли нацизм спільно із антигітлерівською коаліцією. У ті страшні воєнні роки наш народ зазнав чи не найбільших втрат і ціною мільйонів життів виборов мирне небо для наступних поколінь. Сьогодні знову точиться війна на нашій рідній землі. Знову ллються ріки крові, знову захисники і захисниці зі зброєю в руках борються за перемогу і мирне небо вже проти російського агресора, який у ХХІ столітті розв'язав ганебну, жахливу, загарбницьку війну у центрі Європи, відкинувши трагічні уроки минулого. Наш миролюбний але завжди свободолюбивий український народ змушений був стати зі зброєю в руках на захист рідної землі, своїх сімей, цінностей, які ми сповідуємо. Нинішні захисники і захисниці, як і їхні прадіди, знову героїчно борються за Україну, за право жити на своїй, Богом даній землі.

Тож у ці дні, віддаючи глибоку шану тим, хто понад 70 років тому захистив Україну і весь світ від нациської навали, подякуймо нинішнім захисникам і захисницям, які боронять нашу рідну землю, воюють за мирне і безпечне життя всього вільного світу.

Схиляємо голови перед світлою пам'яттю воїнів, безневинно загиблих жертв війни як минулої, так і нинішньої. Турійщина цієї весни провела в останню земну дорогу своїх земляків Івана Антонюка, Леоніда Тімцо, Бориса Кобзаря, скорбила за тисячами інших загиблих українців у війні, розв'язаної російськими реваншистами. Пам'ять про них завжди буде нетлінна.

Як понад 70 років тому наш народ поборов гітлерівську окупацію, так і зараз ми переможемо путінську, адже ми боремося за мир на рідній землі. За нами правда! З нами Бог! Ми переможемо!

Слава Україні! Героям слава!

Турійський селищний голова

Олексій Безсмертний

та колектив селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора