Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Усі питання позачергової сесії стосувалися війни

Дата: 04.03.2022 18:36
Кількість переглядів: 312

4 березня відбулася 24 позачергова сесія Турійської селищної ради. Розгляд усіх питань порядку денного був пов’язаний із війною.

Насамперед депутати розглянули питання фінансового плану. Обранці громади заслухали звіт про виконання селищного бюджету за минулий рік. Після чого проголосували за внесення змін у бюджет нинішнього року, які пов’язані із виділенням коштів на мобілізаційну роботу та забезпечення діяльності тероборони.

У зв’язку із введенням в країні воєнного стану з метою проведення необхідних заходів правового режиму депутати прийняли рішення затвердити у новій редакції Положення про цільовий фонд Турійської селищної ради.

 Одноголосно депутати підтримали рішення щодо переліку та обсягів закупівель товарів, виконання робіт та послуг Турійської селищної ради без застосування процедур закупівель, визначних у Законі України «Про пубілічні закупівлі». Мова йшла про паливо-мастильні матеріали; засоби захисту та зв’язку; предметів і спорядження для підтримки боєготовності та ефективного виконання завдань щодо захисту суверенітету і незалежності України; медикаментів; продуктів харчування для біженців, роти охорони та воїнів, яких мобілізують до ЗСУ.

На позачерговій сесії депутати затвердили перелік та обсяг закупівель товарів, виконання робіт та надання послуг комунальним підприємством «Турійська лікарня планового лікування».

Наостанок обранці громади обговорили діяльність роти охорони третього відділу (Турійськ) Ковельського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Нині формується ще дві роти охорони, тож депутати вирішили звернутися до військового керівництва, аби бійці ще двох рот також увійшли у штат вищезгаданого відділу.

Сектор розвитку, комунікацій, зв’язків з громадськістю та проєктної діяльності Турійської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора