Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

У селі Сушибаба провели сходи селян

Дата: 30.12.2021 09:25
Кількість переглядів: 863

Фото без опису29 грудня у селі Сушибаба відбулися сходи селян. Обговорити нагальні проблеми села та шляхи їх вирішення приїхали Турійський селищний голова Олексій Безсмертний; начальник відділу земельних відносин, екології і агропромислового розвитку Ірина Бащук; головний спеціаліст цього відділу Артем Тимошук. Також долучилися депутати Турійської селищної ради Володимир Красуля та Ієв Камельчук, староста Озерянського старостату Тетяна Грушовець.

Одим із болючих і гострих питань, яке обговорили на сходах селян – земельне. Кожен з присутніх мав змогу висловитися і подати пропозицію. Обговорювалося надання земельних ділянок молодим сім’ям, наділів для городів та їх приватизація, питання пасовища. Зрештою, зійшлися на тому, що після новорічно-різдвяних свят у селищній раді проведуть ще одну зустріч із мешканцями села Сушибаба, котра відбудеться за участю Ігоря Гораєвського, керівника ТзОВ «Волинська аграрна компанія», яке орендує землі у селі. Крім того, спільно із землевпорядником, місцевими людьми упродовж місяця складуть детальну схему земельних наділів, щоб предметно обговорити всі складні питання, які виникли у селі.

Під час зустрічі сельчани також озвучили низку проблем, які стосувалися ремонту дороги та встановлення зупинки для школярів, де вони могли б очікувати на шкільний автобус.

Фото без описуФото без опису

Сектор розвитку, комунікацій, зв’язків з громадськістю та проєктної діяльності Турійської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора