Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

У перший день літа в Турійському парку панувало Королівство дитинства

Дата: 02.06.2021 19:42
Кількість переглядів: 976

Фото без описуУ перший день літа до двохсот дітей заполонили наповнений сонцем та розвагами Турійський парк, який на деякий час перетворився на казкове Королівство дитинства. Музика, цікаві забави, кумедні аніматори, приємні подарунки створили малечі у День захисту дітей святковий і радісний настрій.

А розпочалось дійство із веселого концерту. Запальні танці «Поліських вихиляс», змінювалися виступами юних вокалісток Юлії Лижник, Насті Яковініч. Переливами дитячих голосів-дзвіночків звучали пісні вокального гурту будинку культури та дитячого гурту «Фентезі». Атмосферності святу дитинства додавали аніматори студії, яка діє у міському будинку культури. Цікавим вкрапленням став показовий виступ маленьких каратистів  – вихованців дитячо-юнацької спортивної школи, які займаються кіокушинкай карате.

 

З теплими словами вітань, з побажаннями гарного відпочинку, сонячного літа, веселого настрою та міцного здоров’я до маленьких гостей свята і їх батьків звернувся Турійський селищний голова Олексій Безсмертний. Завітали на свято у Турійськ чимало гостей і не з порожніми руками. Василь Шудрук, помічник народного депутата Вячеслава Рубльова передав від нього не лише слова вітань, а й подарункові сертифікати на придбання для Інклюзивно-ресурсного центру масажного стола, а для Будинку дитячої творчості – ламінатора. М’які іграшки дітворі від благодійного фонду «Західний вітер» подарував Богдан Самойленко. Ольга Максимяк, координаторка Жіночого руху «За майбутнє» спільно із благодійним фондом «Дитяча місія. Україна» (голова правління Людмила Лонюк) організували соціальну акцію «Безпека дитини – наша відповідальність». У її рамках п’ять сімей громади отримали автокріселка для малюків. А ще поліція поспілкувалася з дітками про безпеку руху, дала можливість кожному бажаючому на мить побути поліцейським: приміряти бронежилет, увімкнути сирену в автомобілі чи посигналити… Пані Ольга виконала ще одну приємну місію – обдарованій турійчанці Каріні Левчук вона передала від нашого земляка, шоумена Сергія Скулинця сертифікат на безкоштовний запис вокалу у його студії. На дітвору чекали також яскраві футболки від благодійників. Усі ці сюрпризи додали настрою малечі.

Цікавим доповненням стала виставка робіт майстрів Алли Шемейко та Євгенії Марчук і третьокласника Романа Ковальчука, який захоплюється ліпленням з пластиліну.

Фото без описуТа найбільше потішила дітей насичена і динамічна розважальна програма, яку підготували працівники культури,бібліотеки, Будинку дитячої творчості,турійських шкіл, Інклюзивно-ресурсного центру.  Ігрові локації під кумедними та веселими назвами «Чапа-лапа», «Куряче подвір’я», «Капітошка», «Клоун Тоша і його друзі», «Міккі-фест», «Всезнайки» із радістю приймали дітвору у свої обійми, де на них чекали запальні танці, конкурси та цікаві змагання, інтелектуальні головоломки. Клоуни, веселі мишки, казкові герої, мильні бульбашки та розваги на батуті, кумедні малюнки на щічках – усе це створювало неповторне відчуття свята дитинства.

Прессекретар Турійської селищної ради.

Фото Ірини Прус



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора