Турійська селищна рада територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Турійської селищної ради

Дата: 31.05.2024 10:00
Кількість переглядів: 246

Фото без опису

30 травня під головуванням Турійського селищного голови відбулося чергове засідання виконавчого комітету Турійського селищної ради. У порядок денний було включено 14 питань, які стосувались різних сфер життєдіяльності громади.

Перед початком засідання Олексій Безсмертний закликав усіх присутніх у хвилині мовчання віддати данину шани і пам’яті захисникам, які загинули у боротьбі за Україну.

Першим у порядку денному було питання «Про схвалення проєкту змін до Програми патріотичного виховання молоді, підготовки та проведення приписки і призову юнаків на строкову військову службу, матеріально-технічного забезпечення військових формувань, здійснення заходів щодо територіальної оборони та підготовки громадян до національного спротиву, мобілізаційної підготовки та мобілізації на території Турійської селищної ради на 2021–2025 роки».

На засіданні члени виконкому розглянули клопотання мешканки нашої громади щодо присвоєння почесного звання «Мати-героїня».

Одноголосно схвалили проєкт рішення, що стосувалося внесення змін до бюджету громади.

Фото без описуУ порядок денний також були включені питання: «Про встановлення, шляхом коригування, тарифу на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення КП «Турійське житлово-комунальне підприємство»»; «Про встановлення тарифу на теплову енергію КП  «Турійське житлово-комунальне підприємство»; «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 07.12.2022 №222 «Про використання автотранспорту, що знаходиться на балансі Турійської селищної ради, відділу освіти, молоді та спорту Турійської селищної ради, Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Турійської селищної ради, КП «Турійська лікарня планового лікування» під час дії воєнного стану».

Також члени виконкому розглянули звернення ДП «Дирекція пересувних циркових колективів України» щодо надання дозволу на тимчасове розміщення цирку у Турійську.

На засіданні виконкому Олексій Безсмертний поінформував про план проведення заходів, присвячених Дню захисту дітей.

Зважаючи на звернення мешканців громади, було прийняте рішення про заборону на час воєнного стану з 22:00 до 6:00 трансляції гучної музики та рух деяких транспортних засобів, в яких відсутні шумопоглиначі (текст рішення буде оприлюднено на офіційних інформаційних платформах Турійської селищної ради).

Згідно з поданими заявами, на основі акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, члени виконкому дали дозвіл на зрізання дерев на території громади.

По кожному питанню порядку денного були прийняті відповідні рішення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних