Турійська селищна рада територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Актуальні вакансії на ринку праці Турійщини станом на 07.05.2024 року

Дата: 08.05.2024 10:17
Кількість переглядів: 533

Фото без описуШвачка. Завдання та обов’язки: пошиття чоловічих сорочок та жіночих блуз. Передбачається вхідне оцінювання кандидата: співбесіда, тестування, проходження випробувальних завдань на професійну майстерність. Також протягом перших трьох місяців роботи передбачається випробувальний термін. Заробітна плата 10000.00 грн.

Бухгалтер. Завдання та обов’язки: ведення первинної бухгалтерії, бажано досвід роботи бухгалтера з ведення ФОПів, невеличких фірм, робота в програмі 1С 8 версія обов’язковий. Заробітна плата 11000.00 грн.

Лікар ветеринарної медицини. Завдання та обов’язки: догляд та лікування ВРХ, свиней. Заробітна плата 10000.00 грн.

Фахівець з інформаційних технологій. Завдання та обов’язки: забезпечує комп’ютеризацію робочих процесів в судовій системі:  встановлення комп’ютерного обладнання, комплексів, технічної фіксації судового процесу. Заробітна плата 7630 грн.

Технік-електрик. Завдання та обов’язки: забезпечує підтримку справного стану, безаварійну і надійну роботу обслуговуваних пристроїв та електроустаткування. Здійснює монтаж нових електричних мереж. Проводить планово-попереджувальний ремонт електричної частини устаткування згідно з графіком. Виявляє причини зносу, вживає заходів щодо їх попередження та усунення. Заробітна плата 8000 грн.

Фармацевт. Завдання та обов’язки: здійснює відпуск  готових лікарських засобів і виробів медичного призначення. Визначає правильність оформлення рецептів (вимог) (відповідність прописаних доз віку хворого, сумісність інгредієнтів) на різні лікарські засоби. Місце проведення робіт селище Луків. Заробітна плата 7500 грн.

Бухгалтер. Завдання та обов’язки: подає в банківські установи документи для перерахування коштів згідно з визначеними податками й платежами, а також для розрахунків з іншими кредиторами відповідно до договірних зобов'язань. Бере участь у проведенні інвентаризації активів і зобов'язань. Заробітна плата 10000.00 грн.

Головний бухгалтер. Завдання та обов’язки: забезпечує ведення бухгалтерського обліку з дотриманням єдиних методологічних засад, установлених Законом України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні", з урахуванням особливостей діяльності підприємства і технології оброблення облікових даних. Формує відповідно до законодавства облікову політику виходячи зі структури та особливостей діяльності підприємства. Здійснює контроль за дотриманням порядку оформлення первинних документів. Заробітна плата 14000.00 грн.

Комбайнер. Завдання та обов’язки: робота на комбайнах типу John Deere, Claas, Massey Ferguson та інші. Проведення сільськогосподарських робіт. Заробітна плата висока (за домовленістю).

Водій автотранспортних засобів. Завдання та обов’язки: водій пожежного автомобіля. Заробітна плата 8100.00 грн.

Касир торгівельного залу. Завдання та обов’язки: проведення касових розрахунків за придбані товари. Заробітна плата за домовленістю.

Продавець продовольчих товарів. Завдання та обов’язки: реалізація товарів продовольчої групи, напоїв. Заробітна плата за домовленістю.

Водій автотранспортних засобів. Завдання та обов’язки: перевезення хлібо-булочних виробів до місця реалізації, робота на мікроавтобусах марки Mercedes-Benz. Забезпечення можливісті доставки на роботу. Заробітна плата за домовленістю.

ТОВ «ПК «Пожмашина». Вакансії: інженер-конструктор (машинобудування), інженер-програміст верстатів з ЧПК, інженер-технолог з лакофарбових покриттів,  інженер-технолог з механоскладальних робіт, фрезерувальник. Офіційне працевлаштування. Бронювання працівників. 5-ти денний робочий тиждень з 8.00 до 17.00. Соціальний пакет, доставка працівників службовим транспортом, працівникам з інших міст надаємо житло за рахунок підприємства.

 Також пропонуємо вакансії на робітничі професії за межами Волинської області. Надається житло в гуртожитку. Графік роботи 7:30-16:00. Заробітна плата від 20 тис. грн.

 За детальною інформацією звертатись до Турійського відділу Ковельської філії Волинського ОЦЗ: селище Турійськ, вул. Луцька, 22, та за тел. 0682487048.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних