Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

СВК «Батьківщина» повідомляє про проведення обробки посівів ріпаку в межах населених пунктів Вербично, Туличів, Купичів, Чорніїв, Свинарин

Дата: 30.04.2024 11:29
Кількість переглядів: 327

Фото без описуАгропідприємство СВК «Батьківщина» повідомляє про проведення обробки посівів ріпаку в межах населених пунктів Вербично, Туличів, Купичів, Чорніїв, Свинарин із застосуванням xiмічних засобів захисту рослин.

Обробка буде проводитись з 1 по 5 травня 2024 року препаратом альфа-стандарт (діююча речовина карбіндазим), метод обробки наземний (штангове).

На територію оброблених ділянок дозволяється:     

виходити не раніше 06.05.2024 р., проводити ручні роботи на суміжних ділянках не раніше 06.05.2024р., випасати худобу та птицю, а також здійснювати синокic поблизу ділянки не раніше 06.05.2024р.

ВАЖЛИВО: підприємство в якості засобів захисту рослин використовує лише зареєстровані препарати, дозволені на території  України, у нормах та за умов, які діють згідно з чинним законодавством, зокрема — згідно ст. 21 ЗУ «Про захист рослин», ст. 11 ЗУ «Про пестициди i агрохімікати» та ст. 30, 37-40 ЗУ «Про бджільництво».

У випадку виникнення несприятливих погодніх умов вказанј дати можуть бути перенесені на найближчий можливий термін проведення технологічних операцій, про що буде додатково проінформовано.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора