Турійська селищна рада територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась чергова сесія Турійської селищної ради

Дата: 15.04.2024 11:27
Кількість переглядів: 580

Фото без опису11 квітня відбулося чергове засідання п’ятдесят третьої чергової сесії Турійської селищної ради. На розгляд депутатів було винесено 57 питань, які попередньо вивчалися на профільних комісіях.

Перед відкриттям засідання усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих захисників України у російсько-українській війні.

З ініціативи депутатів склалася традиція на кожній сесії проводити збір коштів на підтримку ЗСУ, цього дня було зібрано 9550 гривень.

Фото без описуФото без описуПозитивним моментом на цій сесії була присутність учнів, які входять до шкільного самоврядування Турійського ліцею. Юнь Турійщини, яка в найближчому майбутньому буде потужною рушійною силою змін і розбудови нашої країни, мала бажання стати учасником-спостерігачем сесійного засідання.

Фото без описуПершим питанням порядку денного був звіт голови про роботу селищної ради та її виконавчих органів за 2023 рік. Звіт розміщений на офіційному сайті Турійської селищної ради

Про хід виконання за 2023 рік Плану (Програми) соціально-економічного розвитку Турійської територіальної громади на 2023–2024 роки та про затвердження Стратегії розвитку Турійської селищної територіальної громади на період до 2027 року інформувала начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та проектної діяльності Тетяна Хомик.

Одноголосно депутати підтримали внесення змін до Програми «Екологія 2023–2025». Проголосували також за затвердження програми фінансової підтримки комунального підприємства «Турійське житлово-комунальне підприємство» на 2024 рік.

Після детального інформування начальника відділу фінансів Наталії Кузьміч депутати проголосували за внесення змін до бюджету, прийнятого на нинішній рік.

Без заперечень обранці громади дали добро на безоплатну передачу майна з балансу Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) на баланс Луківської селищної ради. Одноголосно затвердили розпорядження Турійського селищного голови, видані у міжсесійний період.

Фото без описуКрім того, до порядку денного були включені питання: «Про припинення шляхом ліквідації закладів освіти Турійської селищної ради Ковельського району Волинської області» та «Про внесення змін у рішення селищної ради від 23.12.2021 №21/12 «Про затвердження положення та погодження тарифів на платні послуги, які надаються КНП «Турійський центр первинної медико-санітарної допомоги» у новій редакції».

П’ять питань порядку денного були підготовленні відділом містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та комунальної власності.

Сорок питань стосувалися земельної сфери.

Завершальним питанням порядку денного стало питання про розгляд внесення змін у раніше прийняте рішення селищної ради щодо затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів. Після обговорення депутати не підтримали розгляд даного питання.

По кожному питанню, яке було винесене на чергову сесію, було прийняте відповідне рішення, які будуть оприлюднені на офіційному сайті Турійської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних