Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Поліцейський офіцер Турійської громади отримав спецавтомобіль і приступив до служби

Дата: 12.04.2024 12:02
Кількість переглядів: 373

Фото без описуФото без опису

У Турійській громаді продовжує реалізовуватись Програма «Поліцейський офіцер громади», в рамках якої 10 квітня наша громада серед інших отримала новий службовий спецавтомобіль. Ключі від автотранспорту вручили начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко спільно з головою ОВА Юрієм Погуляйком.

У 2023 році депутати Турійської селищної ради проголосували за виділення з місцевого бюджету 780 тисяч гривень на реалізацію даної Програми. За рахунок цих коштів був придбаний службовий автомобіль для поліцейського, який повинен створювати безпековий простір на визначеній території обслуговування, куди входять селище Турійськ, Кульчинський, Дольський та Перевалівський старостинські округи.

Згідно з відповідним наказом, на посаду поліцейського офіцера Турійської громади призначений майор поліції Вадим Валентинович Муравський. 

Новацією даного проєкту є те, що офіцер громади буде мешкати на території громади, він доступний для населення, готовий вирішувати всі безпекові питання і завжди знаходиться поруч з людьми. Його завданням є: орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень, планувати спільну роботу з структурними підрозділами Турійської селищної ради та разом працювати над тим, щоб громада вдосконалювалася і ставала безпечнішою.

В разі потреби мешканці громади можуть зв’язатись із поліцейським офіцером громади за номерами: (050)4845283, 2-12-63 або 102.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора