Відбувся круглий стіл щодо організації харчування дітей в закладах освіти Турійської громади
28 березня у сесійній залі Турійської селищної ради відбувся круглий стіл щодо організації харчування дітей в закладах освіти громади та функціонування системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (HACCP) на потужностях розташованих у закладах освіти.
Участь в заході взяли директори, кухарі, медичні працівники закладів загальної середньої, дошкільної освіти громади та фахівці Ковельського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області, Оксана Яцина, заступник начальника управління – начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, Мацан Ліна, головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини.
Учасники обговорили питання, пов”язані з організацією харчування в закладах, планування меню, контролю якості продуктів, виконання норм харчування та функціонування системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (HACCP) на потужностях розташованих у закладах освіти.