Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Турійщина віддала шану загиблому Герою Віктору Штаню

Дата: 20.03.2024 12:05
Кількість переглядів: 72

Фото без опису19 березня односельчани, люди із сусідніх сіл, друзі і побратими із військовими почестями, віддаючи шану мужності та самопожертві, проводили в останню земну дорогу загиблого Героя Віктора Штаня. Розділити біль втрати разом із рідними зібралося велелюддя небайдужих людей, яким болять втрати на війні гідних дочок і синів нашої країни.

Віктор віддав своє молоде життя у боротьбі за Україну, хоча був життєрадісним, сповнений планів та надій, любив природу, з якою бажав пов’язати свій майбутній професійний шлях, закінчивши Шацький лісовий коледж. Проте доля склалася так, що обрав професію, гідну справжнього чоловіка. 22 червня 2016 року після проходження строкової служби він підписав контракт. Ніс службу у Третьому прикордонному загоні імені Героя України полковника Євгенія Пікуса.

Життя штаб-сержанта Віктора Штаня обірвалося на Луганщині. Останній бій наш земляк прийняв 7 березня. Назавжди в стою Небесного легіону… Назавжди молодий тридцятирічний воїн…

Віктора Штаня провели в останню земну дорогу під звуки військового оркестру. Линули у небесну голубінь слова молитви за душу нашого захисника. У мить прощання для Героя лунав Державний Гімн України та військовий салют. Прозвучали патріотичні гасла.

Поховали воїна у рідному селі Осереби.

Царство Небесне і вічна слава Герою, який віддав своє життя за свободу і незалежність Української держави.

Щире співчуття батькам, брату, дружині, сину і донечці, рідним, близьким, побратимам гідного сина України.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора