Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Проаналізували роботу мережі культури

Дата: 09.03.2024 09:18
Кількість переглядів: 39

Фото без описуОтримувати якісні послуги у сфері культури мають не лише мешканці селища, а й кожного села громади, а також зважаючи на необхідність оптимізації видатків, розпочалась робота з вивчення можливих варіантів реорганізації мережі закладів культури і створення у громаді Центру культурних послуг.

Днями відбулося засідання робочої групи, створеної для проведення аналізу діяльності закладів культури Турійської громади. У її роботі участь взяли Турійський селищний голова, його заступники, працівники галузі культури та інших відділів селищної ради.

До роботи долучилися експерти Волинського регіонального офісу U-LEAD Анатолій Матвіюк та Андрій Погорілий.

Спільно було проаналізовано структуру мережі, кількість населення громади, штат працівників культури, якість надання послуг, фінансові питання та низку інших важливих моментів.

Під час зустрічі робоча група разом із представниками U-LEAD визначила основні вектори для подальших кроків із створення Центру культурних послуг у громаді та зміни структури мережі.

Фото без описуНині у громаді є 29 клубних закладів та 14 бібліотечних установ. Детально про їх діяльність була підготовлена аналітична довідка, фотопрезентації.

Учасники зустрічі, напрацьовуючи варіанти подальшої моделі мережі культури у громаді, ставили за мету створити мережу, у якій би діяли багатофункціональні заклади культури, що мають бути для людей місцем зустрічей, спілкування, навчання, проведення цікавого дозвілля. І в пріоритеті якість - а не кількість.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора