Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Віддали шану загиблому Герою Сергію Шпакову

Дата: 13.03.2024 10:56
Кількість переглядів: 57

Фото без описуБерезневого дванадцятого дня Мокрець огорнула павутина суму, і болю. Плакало небо, сповнювались тугою серця людей, які прийшли віддати данину шани і пам’яті загиблому воїну Сергію Шпакову. Вже вчетверте це село прощається зі своїми земляками, які загинули у боротьбі за Україну в російсько-українській війні.

На захист країни Сергій Шпаков став на другий день повномасштабного вторгнення росії. Останній бій молодший сержант прийняв на Донеччині 7 березня. Йому назавжди 59…

Добрим, щирим, готовим підставити надійне плече побратимам – таким він залишиться у пам’яті тих, хто його знав.

Вулицями рідного села, по устеленим весняною зеленню дорогах, тіло Героя на плечах пронесли військові. Віддати шану загиблому Сину України та розділити з рідними біль від важкої непоправної втрати прийшли односельчани та мешканці сусідніх сіл, друзі і знайомі, побратими Сергія.

Духовенство Турійського деканату Православної Церкви України спільно піднесли молитви за душу загиблого воїна, яка, ми щиро віримо, буде у Царстві Небесному. Адже немає більшої любові, як віддати життя своє заради ближніх.

Вервечкою прощалися люди із земляком. На його честь прозвучав військовий салют, а тіло віддали землі під звуки Державного Гімну України.

Вічна пам‘ять про воїна Сергія житиме у серцях, його ім’я залишиться назавжди на скрижалях історії.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора