Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Повідомлення про оприлюднення проєкту Стратегії розвитку Турійської селищної територіальної громади на період до 2027 року та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 16.02.2024 12:57
Кількість переглядів: 273

1. Повна назва документа державного планування:

Стратегія розвитку Турійської селищної територіальної громади на період до 2027 року, в т. ч. звіт про СЕО.

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Турійська селищна рада.

3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури: Датою початку громадського обговорення звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту Cтратегії розвитку Турійської селищної територіальної громади на період до 2027 року є дата оприлюднення проєкту Стратегії розвитку Турійської селищної територіальної громади на період до 2027 року та звіту про стратегічну екологічну оцінку на офіційному веб-сайті Турійської селищної  ради та внесення зазначених документів до Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості – 16 лютого 2024 року. Строк проведення громадського обговорення звіту про стратегічну екологічну оцінку Стратегії розвитку Турійської селищної територіальної громади на період до 2027 року – 30 днів (до 17 березня 2024 року).

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в електронному вигляді на адресу: srada@ukr.net  з поміткою в назві листа: «До звіту про СЕО») зауваження та пропозиції до звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту Стратегії розвитку Турійської селищної територіальної громади на період до 2027 року. Усі одержані протягом встановленого строку зауваження і пропозиції будуть обов’язково розглянуті замовником і внесені до Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки. За результатами розгляду замовник врахує одержані зауваження або вмотивовано їх відхилить.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення): Громадські слухання не проводитимуться. Громадське обговорення звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту Стратегії розвитку Турійської селищної територіальної громади на період до 2027 року проводитимуться в письмовій формі (в електронному вигляді).

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Відділ економічного розвитку, інвестицій та проектної діяльності Турійської селищної ради (адреса: селище Турійськ, майдан Центральний, 1, Ковельський район, Волинська область, 44801, srada@ukr.net).

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій:  Відділ економічного розвитку, інвестицій та проектної діяльності Турійської селищної ради (адреса: селище Турійськ, майдан Центральний, 1, Ковельський район, Волинська область, 44801, srada@ukr.net з поміткою в назві листа: «До звіту про СЕО»).

Зауваження та пропозиції до звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту Стратегії розвитку Турійської селищної територіальної громади на період до 2027 року приймаються протягом 30 днів з дня їх оприлюднення (16 лютого 2024 року).

Пропозиції, що подаються, повинні містити обґрунтування з врахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної із здоров’ям населення, що стосується документа державного планування  – проєкт  Стратегії розвитку Турійської селищної територіальної громади на період до 2027 року оприлюднено та розміщено на офіційному веб-сайті Турійської селищної ради за посиланням: https://turiyska-gromada.gov.ua/strategiya-rozvitku-10-54-12-22-12-2021/

та звіт про  стратегічну екологічну оцінку оприлюднено та розміщено на офіційному веб-сайті Турійської селищної ради за посиланням: https://turiyska-gromada.gov.ua/news/1708078600/

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування:

Транскордонні консультації в рамках зазначеної СЕО не проводяться.

Строк громадського обговорення та консультування становить 30 днів з дня оприлюднення повідомлення і триває до 17.03.2024 включно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора