Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

У Турійську відбулась благодійна вистава "За двома зайцями"

Дата: 07.02.2024 17:07
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

Доторкнутись до мистецтва, поринути у світ театру, отримати незабутні приємні емоції мали змогу мешканці громади завдяки подарованій студентами Київського національного університету культури і мистецтв виставі «За двома зайцями». Нове бачення, не стандартна подача, сучасна інтерпретація класики, яку зал сприйняв гучними щирими оплесками.

Молоді актори не лише представили турійчанам свою дипломну роботу, а й організували збір коштів на ЗСУ.

За творчість і подаровані турійчанам хвилини високого мистецтва молодим талантам подякував Турійський селищний голова Олексій Безсмертний. Особливо теплі слова прозвучали на адресу землячки Анни Рути.

Анна в свою чергу після вистави на сторінці у Фейсбук написала теплий пост подяки:

«Моя маленька мрія здійснилася. Сьогодні ми привезли частинку театру в мій рідний Турійськ, обожнюю своє містечко і людей! Дякую усім, хто прийшов підтримати! Дякую всій нашій команді, я вас обожнюю, зайці! Дякую рідним, за підтримку і віру! Дякую усім, хто був поруч! Дякую, за найбільшу глядацьку залу, яка в нас була! Дякую нашим воїнам, за можливість творити мистецтво! Дякую, Турійськ, за такий теплий прийом! Більшу частину коштів, а саме 22 650 грн передаємо на наш Швейний батальйон. Мене переповнює почуття вдячності і безмежно щастя.»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора