Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Вшановуючи пам’ять Героя, відкрили меморіальну дошку Володимиру Сохацькому

Дата: 08.02.2024 10:10
Кількість переглядів: 52

Фото без описуСьогодні день скорботи, день пам’яті, день роковин загибелі нашого земляка із села Літин Володимира Сохацького. У боротьбі за Україну наш захисник здобув собі вічне життя у Небесному легіоні Героїв.

У грудях Володимира билося гаряче серце патріота-українця. Маючи бойовий досвід, як учасник АТО, з початку повномасштабної війни, не чекаючи повістки з військкомату, Володимир шукав можливість якнайшвидше стати на захист країни, хоч мав проблеми зі здоров’ям. 28 квітня 2022 року він був мобілізований до Збройних сил України. Разом із побратимами з 14 ОМБР упродовж дев’яти місяців боронив рідну землю у запеклих боях. Загинув Володимир 8 лютого 2023 року під час наступальних дій на Харківському напрямку.

Задля вшанування пам’яті і подвигу Володимира, друзі та односельчани ініціювали встановлення на місцевому закладі культури пам’ятної дошки, відкриття якої відбулося у день народження Володимира, 3 лютого. Родина, друзі, знайомі, односельчани зійшлися, аби віддати належну шану воїну, помолитися, оживити спогади про Героя.

Вічна слава і пам’ять воїну!

Щире співчуття родині та близьким Володимира.

У цей скорботний день згадайте нашого захисника тихою молитвою, добрим теплим спогадом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора