Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Турійська селищна рада ПРОВОДИТЬ ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕНННЯ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ

Дата: 07.02.2024 16:17
Кількість переглядів: 47

Назва містобудівної документації:

  1. «Детальний план території частини вулиці частини вулиці Артема в с.Маковичі,  Ковельського району, Волинської області, для визначення граничних параметрів забудови та режимів використання території» - (рішення сесії №50/8 від 26.12.2023р.);
  2. «Детальний план території на розроблення детального плану території в адміністративних межах Мокрецького старостинського округу Турійської селищної ради Волинської області,   за межами населеного пункту, для визначення граничних параметрів забудови та режимів використання території» - (рішення сесії №43/17 від 11.07.2023р.);

Замовник – Турійська селищна рада.

Виконавець –ТзОВ «АМ ХОРС».

Порядок і час ознайомлення – матеріали та інформацію для ознайомитися з детальними планами території можна отримати у відділі містобудування, архітектури та ЖКГ Турійської селищної ради а також на сайті: https://turiyska-gromada.gov.ua.

Пропозиції приймаються у вигляді письмового звернення громадян громади у Турійську селищну раду а також на e-mail: srada@ukr.net. на протязі 30 днів від дати опублікування даного повідомлення.

Громадські слухання відбудуться 15.02.2024року о 16:00 у відділі містобудування, архітектури,  житлово-комунального господарства та комунальної власності Турійської селищної ради за адресою: селище Турійськ, майдан Центральний, 1.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора