Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

  Актуальні вакансії на ринку праці Турійщини станом на 23.01.2024 року:

Дата: 23.01.2024 10:33
Кількість переглядів: 123

Фото без описуФармацевт. Завдання та обов’язки: здійснює відпуск  готових лікарських засобів і виробів медичного призначення. Визначає правильність оформлення рецептів, вимог, відповідність прописаних доз віку хворого, сумісність інгредієнтів, на різні лікарські засоби. Заробітна плата 7200.00 грн.

Швачка. Завдання та обов’язки: пошиття чоловічих сорочок та жіночих блуз. Передбачається вхідне оцінювання кандидата: співбесіда, тестування, проходження випробувальних завдань на професійну майстерність. Також протягом перших трьох місяців роботи передбачається випробувальний термін. Заробітна плата 10000.00 грн.

Бухгалтер. Завдання та обов’язки: ведення первинної бухгалтерії, бажано досвід роботи бухгалтера з ведення ФОПів,невеличких фірм, робота в програмі 1С 8 версія обов’язковий. Заробітна плата 11000.00 грн.

Лікар ветеринарної медицини. Завдання та обов’язки: догляд та лікування ВРХ, свиней. Заробітна плата 10000.00 грн.

Програміст, інженер-радіоелектронщик, майстер з ремонту побутової техніки.  Заробітна плата від 50000.00 грн.

Оператор комп'ютерного набору. Завдання та обов’язки: виконує операції з базами даних на комп’ютерному устаткуванні (введення, опрацювання, накопичення, систематизація, виведення інформації) відповідно до затверджених процедур та інструкцій з використанням периферійного обладнання, систем передавання (приймання) даних на відстань. Заробітна плата за домовленістю.

Оператор котельні. Завдання та обов’язки: здійснює обслуговування двох газових котлів для опалення приміщення суду. Заробітна плата за домовленістю.

Начальник центру видачі замовлень. Завдання та обов’язки: організація та контроль прийому, зберігання й відвантаження товарно-матеріальних цінностей, а також видачі товару покупцям. Заробітна плата 16000 грн.

Комірник (касир торгівельного залу). Завдання та обов’язки: прийом, зберігання й відвантаження товарно-матеріальних цінностей з оформленням відповідних документів. Заробітна плата 11000 грн.

Дояр. Завдання та обов’язки: здійснює доїння корів. Виконує заходи з поліпшення утримання тварин, годівлі збалансованими за поживними речовинами кормами з метою підвищення молочної продуктивності тварин, одержання молока високої якості та збільшення виходу телят. Заробітна плата 7200 грн.

Електрик. Завдання та обов’язки. Здійснює ремонт сільськогосподарського обкладання. Заробітна плата 8000 грн.

Юрист (діловод). Завдання та обов’язки: ведення юридичних справ установи, ведення діловодства. Заробітна плата 7200 грн.

 

Також пропонуємо вакансії на робітничі професії за межами Волинської області. Надається житло в гуртожитку. Графік роботи 7:30-16:00. Заробітна плата від 20 тис. грн.

За детальною інформацією звертатись до Турійського відділу Ковельської філії Волинського ОЦЗ: селище Турійськ, вул. Луцька, 22, та за тел. 0682487048.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора