Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Територіальний центр у рамках співпраці із агентством ООН у справах біженців отримав ноутбуки для роботи з ВПО

Дата: 09.01.2024 08:44
Кількість переглядів: 365

Важливість соціальних питань у роботі з ВПО є очевидною:  інтеграція у життя громади, налагодження побуту, подолання емоційної напруги та психологічних наслідків стресових подій. Допомогти у цьому, надати повний комплекс соціальних послуг покликані соціальні працівники. Це вимагає додаткових технічних ресурсів. 
Фото без опису8 січня до Турійської селищної ради завітала представниця Львівського офісу UNHCR Ukraine – Aгентства ООН у справах біженців в Україні Олена Партика з метою технічної підтримки установ, які надають соціальні послуги ВПО. Під час візиту на безоплатній основі для Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Турійської селищної ради було передано два ноутбуки, що полегшить роботу з внутрішньо переміщеними людьми. 
У ході зустрічі також об­го­во­ри­ли ак­ту­аль­ні пи­тан­ня гу­ма­ні­тар­ної під­трим­ки для ро­зу­мі­ння пот­ре­б громади та вик­ли­ків, які з’явилися після повномасштабного вторгнення. 
Висловлюємо щиру подяку УВКБ ООН у справах біженців за надану благодійну підтримку та спо­ді­ван­ня на про­дов­ження плід­ної спів­пра­ці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора