Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Розпочав роботу Благодійний фонд «Місто Добра»

Дата: 12.12.2023 16:59
Кількість переглядів: 184

 

 

Фото без описуБлагодійний фонд «Місто Добра» з  20 листопада 2023 року надає послуги дітям  з інвалідністю, а саме дітям, які мають порушення рухових функцій і потребують цілодобового догляду, та яких виховує лише один з батьків

Місто Добра – це є міжнародний  кризовим центр матері та дитини. Притулок є найбільшим в Україні і наразі не має аналогів. Головна місія – не допустити інституалізації дитини, яка має живу родину. Центр знаходиться в Чернівцях за адресою вул. Річна, 10,

Благодійний фонд «Місто Добра» хоче повідомити, що 20 листопада 2023 року на території центру «Місто Добра» розпочав функціонувати реабілітаційний центр та хоспіс для дітей з інвалідністю та дітей, які потребують паліативного піклування. Всі послуги в реабілітаційному центрі та хоспісі надаватимуться безкоштовно.

Послугами реабілітаційного центру можуть скористатися діти з інвалідністю, а саме діти, які мають порушення рухових функцій і потребують цілодобового догляду, та яких виховує лише один з батьків (опікунів/ піклувальників), або діти, які мають складні діагнози і потребують паліативного піклування, і яких виховує один з батьків (опікунів/піклувальників).

За необхідності «Місто Добра» забезпечить транспортуванням дітей з інших областей України, проживання родини в центрі із забезпеченням всіх побутових потреб, та допоможе вирішити інші супутні організаційні питання. Існує можливість прийняття в центр матерів із хворою дитиною та іншими дітьми, якщо відсутній другий опікун, який може забезпечити догляд здоровим дітям.

Також «Місто Добра» готове надати психологічну, юридичну, просвітницьку або іншу допомогу батькам таких дітей.

Для уточнення інформації або для додаткових питань можете писати на електронну адресу «Місто Добра» childrenrebcemermd@gmail.com або телефонувати за номером +380952265157.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора