Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Продовжується робота над Стратегією розвитку громади

Дата: 07.12.2023 10:01
Кількість переглядів: 267

Фото без описуПродовжується робота над Стратегією розвитку Турійської територіальної громади до 2027 року. П’ятого грудня робоча група провела четверте засідання за участю заступників селищних голів  Жанни Яковініч та Сергія Власюка, керівників структурних підрозділів селищної ради, комунальних закладів, установ громади та старост.

Насамперед, Жанна Яковініч ознайомила учасників засідання із актуальним станом розробки Стратегії розвитку  Турійської селищної територіальної громади, при цьому зауваживши, що одним із ключових завдань є налагодження злагодженої роботи усіх ланок в громаді. Також було наголошено, що для втілення в життя розробленої стратегії важливим стане залучення додаткових зовнішніх ресурсів, зокрема грантів.

Фото без описуУчасникам зустрічі начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та проєктної діяльності Тетяна Хомик нагадала попередні напрацювання (стратегічне бачення, стратегічні та операційні цілі, завдання), презентувала аналіз зібраних проєктних ідей.

У підгрупах учасники засідання провели відбір, а при потребі корегування технічних завдань на проєкти розвитку для Плану заходів з реалізації Стратегії. Загалом на розгляд робочої групи було запропоновано 76 проектні ідеї.

Після підведення підсумків було вирішено до наступного засідання забезпечити доопрацювання відібраних проєктних ідей та включити їх до Плану заходів з реалізації Стратегії.

Ознайомитися із матеріалами засідання та напрацюваннями можна буде на офіційному сайті Турійської селищної ради в закладці «Стратегія розвитку».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора