Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Турійський селищний голова взяв участь у XVII Українському муніципальному форумі

Дата: 05.12.2023 16:32
Кількість переглядів: 167

Фото без опису

Упродовж двох днів  у Києві проходив XVII Український муніципальний форум «Децентралізація, прозоре врядування та єдність основа відновлення України», участь в якому взяв Турійський селищний голова Олексій Безсмертний. Форум зібрав майже 400 представників громад, органів державної влади, міжнародних інституцій, європейських муніципалітетів, дипломатичних представництв та ЗМІ.

Фото без опису

4 грудня відбувся «День Діалогу». Його провели в рамках проєкту «Сприяння всебічному розвитку громад через аналітику, діалог та міжнародне співробітництво», що впроваджується Асоціацією міст України за підтримки  Програми "U-LEAD з Європою".

У перший день форуму провели дискусії на теми:

  • «Реалізація доповіді Європейської  Комісії «Україна 2023» в регіональній політиці, бюджетному забезпеченні та наданні публічних послуг у громадах»
  • «Планування відновлення і розвитку деокупованих та тимчасово окупованих територій»
  • «Єднання для Перемоги, відновлення та розвитку України».

Фото без описуТакож представники чотирьох палат Асоціації міст України: сільських і селищних рад, малих, середніх і великих міст представили учасникам успішні практики муніципалітетів у час війни.

5 грудня усі обговорення у межах форуму присвятили темі «День Прозорості».

Другий день Українського муніципального форуму було організовано в рамках проєкту «Посилення багаторівневого врядування, демократії та прав людини на місцевому рівні в Україні», що реалізується Конгресом місцевих та регіональних влад у рамках Плану дій Ради Європи для України «Стійкість. Відновлення. Відбудова» на 2023–2026 роки.


 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора