Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Презентували Соціальний паспорт громади

Дата: 05.12.2023 15:38
Кількість переглядів: 303

Фото без опису

У Турійську презентували соціальний паспорт громади. У заході взяли участь представники Благодійного фонду «Стабілізейшен Суппорт Сервісез», керівники громади та структурних підрозділів Турійської селищної ради, старости.

Фото без описуРезультатом спільної роботи стало створення насиченого та ґрунтовного соціального паспорта Турійської селищної територіальної громади. Це документ з дуже суттєвим пластом інформації, що дає змогу бачити загальну картину щодо соціальної сфери у громаді.

Соціальний паспорт – аналітичний документ, який містить актуальну інформацію про ресурси та соціальні особливості громади. Він описує адміністративно-територіальний устрій, демографічний стан, рівень зайнятості/безробіття, інфраструктуру, житлово-комунальне господарство, громадські та релігійні організації, місцеве самоврядування та бюджет, а також ризики, з якими стикаються мешканці громади.

Фото без описуКлючовий етап у створенні соціального паспорта — оцінка потреб громади. За допомогою анкетування збирається та аналізується інформація від людей про їхні потреби та проблеми. Узагальнені результати відображаються в соціальному паспорті та описують соціальну реальність громади.

Представники Благодійного фонду «Стабілізейшен Суппорт Сервісез»  співпрацюють з громадою з березня 2023 року.

У співпраці з фондом також була створена Рада внутрішньо переміщених осіб в громаді і реалізований проєкт «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб". Даний проєкт втілювався в життя задля покращення роботи системи соціального захисту громади.

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора