Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Актуальні вакансії на ринку праці Турійщини станом на 05.12.2023 року:

Дата: 05.12.2023 15:40
Кількість переглядів: 186

Офіціант. Завдання та обов’язки: сервірування столу, зустріч відвідувачів, знайомство їх з меню, у разі потреби - поради у виборі страв, одержання замовлення, передача замовлень на кухню, доставка замовлення відвідувачу, збір використаного посуду, прибирання столу. Заробітна плата 7000.00 грн.

Фармацевт. Завдання та обов’язки: здійснює відпуск  готових лікарських засобів і виробів медичного призначення. Визначає правильність оформлення рецептів, вимог, відповідність прописаних доз віку хворого, сумісність інгредієнтів, на різні лікарські засоби. Заробітна плата 6800.00 грн.

Тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва. Завдання та обов’язки: керування гусеничним трактором типу ДТ-75 (прибирання сміття), колісними тракторами (за потреби).  Заробітна плата  8000 грн.

Кухар. Завдання та обов’язки: приготування перших, других страв та десертів в ресторанно-мотельному комплексі.  Заробітна плата  від 6800,00 грн.

Швачка. Завдання та обов’язки: Пошиття чоловічих сорочок та жіночих блуз. Передбачається вхідне оцінювання кандидата: співбесіда, тестування, проходження випробувальних завдань на професійну майстерність. Також протягом перших трьох місяців роботи передбачається випробувальний термін. Заробітна плата 10000.00 грн.

Бухгалтер. Завдання та обов’язки: ведення первинної бухгалтерії, бажано досвід роботи бухгалтера з ведення ФОПів,невеличких фірм, робота в програмі 1С 8 версія обов’язковий. Заробітна плата 11000.00 грн.

Інженер-будівельник. Завдання та обов’язки: розроблення організаційно-технологічної документації, здійснення перевірки проектної документації по будівництву. Заробітна плата  від 18100 грн.

Листоноша (поштар). Завдання та обов’язки: листоноша пересувного відділення поштового зв’язку. Доставка за вказаними адресами поштової кореспонденції, рекомендованих листів, рахунків, виплата пенсій та грошових переказів, супутніх товарів. Заробітна плата 6700.00 грн. Місце проведення роботи смт Луків.

Лікар ветеринарної медицини. Завдання та обов’язки: догляд та лікування ВРХ, свиней. Заробітна плата 10000.00 грн.

Сторож. Завдання та обов’язки: охорона свинокомплексу. Заробітна плата 7000.00 грн.

Програміст, інженер-радіоелектронщик, майстер з ремонту побутової техніки.  Заробітна плата від 50000.00 грн.

Підсобний робітник. Завдання та обов’язки: виготовлення виробів з деревини на деревообробних верстатах (деталі рамок для вуликів), можлива доплата до заробітної плати. Заробітна плата за домовленістю.

Верстатних деревообробних верстатів. Завдання та обов’язки: вміння працювати з деревообробними верстатами іноземного виробництва, обробка деревини, виготовлення деталей для рамок для бджільництва. Заробітна плата від 10000 грн.

Менеджер (управитель) із збуту. Завдання та обов’язки: пошук нових клієнтів та обслуговування діючих клієнтів (укладання договорів, прийняття замовлень,  консультації по продукції). Заробітна плата 15000 грн.

Судовий розпорядник. Завдання та обов’язки: забезпечує безпечні умови роботи суддям та апарату суду в залі судового засідання, іншому приміщенні, в разі проведення судом виїзного засідання. Перевіряє технічну оснащеність залу судового засідання. Заробітна плата за домовленістю.

Оператор комп'ютерного набору. Завдання та обов’язки: виконує операції з базами даних на комп’ютерному устаткуванні (введення, опрацювання, накопичення, систематизація, виведення інофрмації) відповідно до затверджених процедур та інструкцій з використанням периферійного обладнання, систем передавання (приймання) даних на відстань. Заробітна плата за домовленістю.

Оператор котельні. Завдання та обов’язки: здійснює обслуговування двох газових котлів для опалення приміщення суду. Заробітна плата за домовленістю.

Також пропонуємо вакансії на робітничі професії за межами Волинської області. Надається житло в гуртожитку. Графік роботи 7:30-16:00. Заробітна плата від 20 тис. грн.

За докладнішою інформацією звертатись до Турійського відділу Ковельської філії Волинського ОЦЗ: смт. Турійськ, вул. Луцька, 22, та за тел. 0682487048


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора