Турійська селищна рада територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Турійська громада отримала шкільний автобус для Маковичівського ліцею

Дата: 20.11.2023 09:57
Кількість переглядів: 915

17 листопада Турійська громада отримала ще один довгоочікуваний шкільний автобус. Транспорт придбано за рахунок державної субвенції та співфінансування з місцевого бюджету.

Фото без опису

На початку повномасштабного вторгнення росії Турійська громада передала на потреби Збройних сил України шість шкільних автобусів, зокрема два з тих, що здійснювали довіз учнів до Маковичівського ліцею. Загалом у цьому навчальному закладі здобувають освіту 140 ліцеїстів, з яких сто підвозиться із п’яти сіл: Липи, Мочулок, Серкизева, Озютич та Осекрова.

Фото без описуНаприкінці минулого року за кошти місцевого бюджету Турійської громади вдалося придбати автобус «I-Ван» за 370 тисяч гривень для підвозу дітей до цього навчального закладу. Днями автопарк шкільних автобусів поповнив ще один автотранспорт марки ЗАЗ вартістю 2 990 000 гривень. Транспорт придбано за рахунок державної субвенції та співфінансування з місцевого бюджету. Попередньо депутати Турійської селищної ради на сесії підтримали рішення про співфінансування закупівлі шкільного автобуса, тож на придбання транспорту з місцевого бюджету було направлено 1 495 000 гривень.

«Продовжуємо працювати для наших дітей – для майбутнього України. І нехай нові автобуси забезпечують учасникам освітнього процесу комфортні та безпечні поїздки до закладів освіти!», – зазначив начальник обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко під час офіційного моменту передачі автобусів громадам.

Сектор комунікацій та зв’язків з громадськістю

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних