Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 08.11.2023 14:27
Кількість переглядів: 244

Фото без описуСьогодні, 8 листопада, під головуванням Турійського селищного голови Олексія Безсмертного відбулося засідання виконавчого комітету Турійської селищної ради.

Традиційно перед початком засідання усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих захисників України, які віддали своє життя у боротьбі з московськими окупантами.

Першим питанням порядку денного, яке розглянули члени виконавчого комітету, було про розгляд заяв та затвердження обсягу витрат щодо компенсації власникам житлових приміщень за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб. Начальник відділу гуманітарної політики Лідія Лучко зокрема зауважила, що кількість ВПО, які проживають на території громади, поступово зменшується.

Фото без описуДекілька питань стосувалися програм. Зокрема було схвалено проєкти програм фінансової підтримки КНП «Турійський центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2024–2027 роки та цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту Турійської селищної ради на 2024–2026 роки. А також дали добро на внесення змін до програми «Екологія 2023–2025» та програми фінансової підтримки Турійської лікарні, прийнятої на нинішній рік.

Крім того, члени виконавчого комітету схвалили проєкт рішення про внесення змін у бюджет громади, затверджений на нинішній рік.

На засіданні виконавчого комітету секретар селищної ради Тамара Сичик озвучила список заяв від мешканців громади, які звернулися з проханням надати матеріальну допомогу.

П’ять питань порядку денного стосувалася діяльності Служби у справах дітей. Серед них – надання дітям загиблих у російсько-українській війні військовослужбовців статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Згідно з поданими заявами громадян, на основі актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, члени виконкому дали дозвіл на зрізання дерев у певних населених пунктах Турійської селищної територіальної громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора