Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Турійщина попрощалась із загиблим воїном Богданом Марчуком

Дата: 06.11.2023 10:59
Кількість переглядів: 217

Фото без опису

Російські окупанти забрали життя ще одного нашого Героя – захисника, мужнього бійця та земляка, який самовіддано боронив українську землю, родину, кожного з нас.

П’ятого листопада у селі Клюськ відбулось прощання з Героєм Богданом Марчуком. Захисник загинув на Харківщині 26 жовтня під час штурмових дій. На захист країни він став 28 травня 2022 року. У складі 14 ОМБР звільняв від окупанта Харківщину. Майже рік Богдана Марчука вважали зниклим безвісти. І весь цей час жевріла надія, що він живий. Та, на жаль…

Турійськагромада,обʼєднана скорботою, співчуттям до родини загиблого, шаною до Героя, у сумний недільний день провела загиблого Сина України в останню земну дорогу.

Церемонія прощання з Героєм розпочалась біля рідної домівки воїна в селі Клюськ, опісля чин поховання було продовжено у місцевому храмі. Під скорботну мелодію духового оркестру та із усіма військовими почестями поховали Героя на місцевому кладовищі.

Попрощатися із загиблим прийшли рідні, близькі, друзі, військовослужбовці, представники влади, духовенство та мешканці громади. Востаннє нашому земляку віддали військові почесті. На честь воїна пролунав трикратний військовий салют та Державний Гімн України.

Нехай душа Богдана знаходить спокій у вічності, а повага, вдячність і пам’ять про нього ніколи не вмирає.

Вічна шана Герою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора