Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

У школах Турійщини ярмаркували – кошти на ЗСУ збирали

Дата: 03.11.2023 10:36
Кількість переглядів: 410

Фото без опису

Осінь – пора ярмарок. В освітніх закладах Турійської громади традиція їх проведення давня і дуже гарна. Цьогоріч, як і минулого року, вони проводилися з єдиною метою – допомогти нашим військовим.

У жовтні осінні ярмарки пройшли у п’ятьох навчальних закладах: стартували у Боблівському ліцеї, а потім естафету підтримали в Турійському, Соловичівському, Кульчинському ліцеях та в Обенизькій гімназії.

Фото без описуДіти та вчителі ярмаркували різним крамом: щедрими дарами природи, солодощами, випічкою, солодкими напоями. Cпільно їм вдалося наямаркувати понад 90 тисяч гривень. Кошти передали землякам-військовослужбовцям на придбання необхідних для українського війська речей.

В Обенижах збір коштів вівся на встановлення меморіальних дошок загиблим землякам у російсько-українській війні. Тричі у це невеличке село приходила сумна звістка, тричі віддавали шану загиблим Героям Олені Созонюк, Юрію Левчуку, Юрію Строчику.

Висловлюємо слова вдячності учнівським, педагогічним та батьківським колективам, які долучилися до проведення благодійних заходів. Дякуємо, що виховуєте покоління небайдужих щирих українців. Дякуємо, що у цей важкий час ви разом з нашими воїнами.

Все буде Україна!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора