Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Соловичанка Альона Горніч – дворазова чемпіонка Всесвітніх ігор із єдиноборств-2023

Дата: 02.11.2023 12:45
Кількість переглядів: 369

Фото без описуНаша землячка з села Соловичі Альона Горніч стала дворазовою чемпіонкою Всесвітніх ігор із єдиноборств-2023 – одному з найпрестижніших міжнародних турнірів. Спортсменка змагалася у дисципліні параармреслінг і стала переможницею на обидві руки.

 2728 жовтня відбувся історичний момент у розвитку українського та світового армрестлінгу. Атлети майже зі всіх куточків світу вперше змагалися на престижному міжнародному турнірі Всесвітніх іграх Єдиноборств, що проходив у Саудівській Аравії в м. Ер-Ріяд.

Фото без описуУ цих змаганнях в складі збірної України участь взяла і наша землячка, майстер спорту України Альона Горніч. Дівчина займається армрестлінгом з 2017 року.

У команді пара-спортсменів 21-річна спортсменка виборола дві золоті нагороди у дисципліні параармреслінг у категорії «Жінки. Боротьба стоячи».

"27 та 28 жовтня наші спортсменки боролися на ліву та праву руку відповідно. І в обидва дні — безперечна перемога наших спортсменок над суперниками із Африки, Грузії і також над спортсменками з України", — сказав у коментарі «Суспільному» керівник Житомирського регіонального центру "Інваспорт" Юрій Панасюк.

Фото без опису

Вітаємо нашу землячку Альону, а також її тата Анатолія Горніча, який став тренером доньці і прищепив любов до цього виду спортивної боротьби.

Сектор комунікацій та зв’язків з громадськістю Турійської селищної ради.

Фото з фейсбук сторінки Юрія Панасюка

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора