Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Виклики перед галуззю освіти в умовах воєнного стану: про це – під час семінару освітян Турійщини

Дата: 01.11.2023 11:13
Кількість переглядів: 603

Фото без опису31 жовтня відбувся семінар «Виклики перед галуззю освіти в умовах воєнного стану» зініційований профспілковою організацією освітян Турійщини спільно із відділом освіти, молоді та спорту Турійської селищної ради. Участь у ньому взяли керівники закладів освіти громади, голови профкомів та представники трудових колективів.

Фото без описуНепросте сьогодення ставить багато викликів перед освітянською галуззю. Відповіді на актуальні питання, які виникають у робочому процесі, давали голова Волинської обласної організації профспілки працівників освіти та науки Василь Грановський, який долучився до семінару онлайн, та його заступник, юрист Олександр Матвіїшин, який особисто завітав на робочу зустріч.

Василь Григорович зупинився на важливих моментах, пов’язаних із змінами в законодавстві щодо фінансування галузі освіти. Зокрема деталізував питання щодо оплати праці працівників цієї сфери.

В свою чергу Олександр Сергійович зупинився на трьох важливих аспектах: на питаннях сумісництва, надання відпусток, а також проведення атестації.

Семінар проходив у формі питання – відповіді. Така робоча зустріч стала досить актуальною, змістовною та насиченою.

Фото без описуФото без опису

Сектор комунікацій та зв’язків з громадськістю Турійської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора