Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Актуальні вакансії на ринку праці Турійщини станом на 23.10.2023 року:

Дата: 24.10.2023 11:07
Кількість переглядів: 211

Фото без описуОфіціант. Завдання та обов’язки: сервірування столу, зустріч відвідувачів, ознайомлення їх з меню, у разі потреби – поради у виборі страв, одержання замовлення, передача замовлень на кухню, доставка замовлення відвідувачу, збір використаного посуду, прибирання столу. Заробітна плата 7000 грн.

Фармацевт. Завдання та обов’язки: здійснює відпуск готових лікарських засобів і виробів медичного призначення, визначає правильність оформлення рецептів, вимог, відповідність прописаних доз віку хворого, сумісність інгредієнтів, на різні лікарські засоби. Заробітна плата 6800 грн.

Тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва. Завдання та обов’язки: керування гусеничним трактором типу ДТ-75 (прибирання сміття), колісними тракторами (за потреби). Заробітна плата 8000 грн.

Продавець продовольчих товарів. Завдання та обов’язки: реалізація продовольчих товарів, алкогольних напоїв, тютюнових виробів. Заробітна плата від 7020 грн.

Кухар. Завдання та обов’язки: приготування перших, других страв та десертів в ресторанно-мотельному комплексі. Заробітна плата від 6800 грн.

Швачка. Завдання та обов’язки: пошиття чоловічих сорочок та жіночих блуз. Передбачається вхідне оцінювання кандидата: співбесіда, тестування, проходження випробувальних завдань на професійну майстерність. Також протягом перших трьох місяців роботи передбачається випробувальний термін. Заробітна плата 10000 грн.

Бухгалтер. Завдання та обов’язки: ведення первинної бухгалтерії, бажано досвід роботи бухгалтера з ведення ФОПів, невеличких фірм, робота в програмі 1С 8 версія обов’язковий. Заробітна плата 11000 грн.

Інженер-будівельник. Завдання та обов’язки: розроблення організаційно-технологічної документації, здійснення перевірки проектної документації по будівництву. Заробітна плата від 18100 грн.

Начальник відділу поштового зв'язку. Завдання та обов’язки: операційне управління відділенням з метою забезпечення досягнення цільових операційних і фінансових показників. Забезпечення надання послуг з урахуванням потреб споживачів. Аналіз результатів роботи відділення. Підвищення професійної підготовки персоналу. Заробітна плата 8050 грн. Місце проведення роботи смт Луків.

Водій автотранспортних засобів. Завдання та обов’язки: керування автомобілями IVECO, наявність посвідчення водія категорії СЕ, перевезення вантажів по Україні. Заробітна плата за домовленістю.

Також пропонуємо вакансії на робітничі професії за межами Волинської області. Надається житло в гуртожитку. Графік роботи 7:30–16:00. Заробітна плата від 20 тис. грн.

За детальною інформацією звертатись до Турійського відділу Ковельської філії Волинського ОЦЗ: смт Турійськ, вул. Луцька, 22, та за тел. 0682487048.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора