Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Відбулася Першість Турійської громади з ловлі хижої риби

Дата: 12.10.2023 16:36
Кількість переглядів: 209

Фото без описуНа базу "Тур", що на мальовничому озері Величі в Соловичах, у неділю з’їхалися любителі риболовлі, аби випробувати свою удачу та заразом задонатити на ЗСУ. Адже проведення заходу мало за мету зібрати кошти на потреби наших воїнів.

Участь зголосилися взяти 10 риболовів.

Перед початком змагань його учасники хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів, які віддали життя за незалежність України і спільно виконали Державний Гімн.

Опісля на човнах учасних розпливлися по водному плесу в надії на гарний кльов. Та вітряна погода того дня не особливо сприяла риболовлі. Все ж на гачок досвідчених вудкарів потрапили хижі рибини, ловилася в той день лише щука.

Після чотирьохгодинного вудкарства відбулося традиційне зважування улову. В результаті переможцем став соловиччанин Валерій Семенчук, на гачок якого потрапили чотири щуки вагою 3 кг 365 г. До речі, він переміг і в номінації «Найбільша рибина». Дві щуки вагою 2 кг 170 г забезпечили друге місце Олександру Підгайному. А третє «вивудив» Юрій Ростун із уловом 1 кг 25 г.

Голова секції спортивного рибальства Товариства мисливців і рибалок Володимир Василюк та представник Турійської селищної ради Олександр Лемещук потурбувалися про нагороди, а про призи подбали спонсори – Ярослав Ярмолюк («Світ рибалки») та Ольга Федорук («На рибалку»), за що організатори висловлюють їм щирі слова вдячності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора