Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Турійщина віддала шану загиблому Герою Ігорю Кузьмюку

Дата: 11.10.2023 17:43
Кількість переглядів: 234

Герої! Хто вони? Сьогодні – це прості хлопці і дівчата, які до початку війни жили розміреним життям, піклувалися про свої сім’ї і мало хто думав про військову справу, але у важкий час стали на захист країни. 

Фото без опису25 лютого, другий день повномасштабної війни росії проти України. Ігор Кузьмюк із іншими земляками-мокречаннами прибув до пункту збору, аби стати на захист країни. Таке доленосне рішення було зроблене в день його народження – 47-річчя. На цій позначці і зупинилась стрілка на годиннику життя нашого земляка.

5 червня 2022 року під час ворожого артилерійського обстрілу Ігор загинув. Останні бої разом із побратимами він вів під Бахмутом на Донеччині – одному з найважчих напрямків.

Осиротіло двоє донечок та двоє синів Ігоря, у скорботі – дружина і брати, гірко на душі земляків, невимовно боляче у серцях побратимів.

Віддати останню шану Захиснику України Турійщина змогла лише через довгих шістнадцять місяців.

З військовими почестями загиблого воїна провели в останню земну дорогу. За його душу піднеслася спільна молитва, на його честь прозвучав Державний Гімн і військовий салют.

Слава! Слава! Слава воїну, який віддав життя за Україну, Ігорю Кузьмюку!

Його ім’я назавжди вписане у книгу доблесті та жертовності в ім’я волі та незалежності своєї країни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора