Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

На засіданні виконавчого комітету розглянули питання різних сфер життєдіяльності громади

Дата: 12.10.2023 15:32
Кількість переглядів: 279

Сьогодні, 12 жовтня, під головуванням Турійського селищного голови Олексія Безсмертного відбулося засідання виконавчого комітету Турійської селищної ради.

Фото без опису

У порядок денний було включено кілька десятків питань, які стосувалися різних сфер життєдіяльності громади.

Зокрема, на черговому засіданні було затверджено фінансові плани на наступний рік КП «Турійська лікарня планового лікування», КНП «Турійський центр первинної медико-санітарної допомоги», Турійського житлово-комунального підприємства.

Про розгляд заяв та затвердження обсягу витрат щодо компенсації власникам житлових приміщень за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб доповіла начальник відділу гуманітарної політики Лідія Лучко. Також було затверджено в новій редакції Порядок компенсації витрат за тимчасове розміщення (перебування) внутрішньо переміщених осіб на території громади. Ще одним питанням порядку денного стало «Про затвердження висновку щодо можливості призначення опікуна».

Фото без описуПід час засідання члени виконкому схвалили проєкт Комплексної програми надання позик окремим категоріям громадян у Турійській громаді на 2024–2026 роки «Власний дім» та проєкт Програми «Дистанційне обслуговування місцевих бюджетів». Також було схвалено проєкт Програми оздоровлення та відпочинку дітей закладів загальної середньої освіти, розробленої на 2024–2026 роки. У новій редакції схвалено Програму підтримки розвитку та діяльності комунального закладу «Історико-культурний комплекс «Вовчак – Волинська Січ» до 2025 року.

Ще одним питанням порядку денного було «Про встановлення меморіальних дошок у селі Обенижі».

На розгляд членів виконкому також була подана Програма відзначення у громаді державних та професійних свят, пам’ятних дат, історичних подій, ювілеїв установ та організацій, Дня селища та сіл на 2024–2026 роки.

Крім того, члени виконавчого комітету схвалили проєкт рішення про внесення змін у бюджет громади, затверджений на нинішній рік.

Фото без описуРозглядалися також питання «Про затвердження питомих норм споживання теплової енергії на потреби опалення  для споживачів, будівлі яких не обладнані приладами обліку теплової енергії»; «Про встановлення тарифу на теплову енергію товариству з обмеженою відповідальністю «БРЕНВЕЛЬ».

Члени виконавчого комітету дали добро на затвердження в новій редакції переліку адміністративних послуг, які надаватиме ЦНАП.

На засіданні виконавчого комітету секретар селищної ради Тамара Сичик озвучила список заяв від мешканців громади, які звернулися з проханням надати матеріальну допомогу.

Шістнадцять питань порядку денного стосувалася діяльності Служби у справах дітей.

Згідно з поданими заявами громадян, на основі актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, члени виконкому дали дозвіл на зрізання дерев у певних населених пунктах Турійської селищної територіальної громади.

Особливо актуальним було розгляд питання щодо початку опалювального сезону у закладах Турійської громади. Члени виконкому заслухали інформації селищного голови та прийняли відповідне рішення.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора